LC Tuinen

Grimbergen, Meise, Zemst, Vilvoorde en omstreken

Afsluitingen


OPVULWANDEN • HOUTEN AFSLUITING • VASTE PANELEN • DRAAD 


Voor je nieuwe afsluiting kan je kiezen tussen verschillende materialen. Afhankelijk van de gewenste uitstraling kan je kiezen voor een opvulwand, hout, draad of vaste panelen.

OPVULWANDEN


Opvulwanden bestaan uit een dubbele wand die je naar believen kan opvullen met lavastenen, keien, kokosschelpen etc. De wanden zijn erg stevig en bieden meteen veel privacy. Daarenboven hebben ze een mooi design en geven ze een exta touch aan jouw tuin. HOUTEN AFSLUITING


Een houten aflsuiting heeft een natuurlijke uitstraling. Net als de opvulwanden biedt het veel privacy en is het erg stevig. Naar believe kan je ze (her)schilderen om het uitzicht ervan te veranderen. 


DRAAD


Een draadafsluiting is één van de meest gebruikte manieren om de woning en/of tuin af te sluiten. Een draad alleen biedt niet zoveel privacy, maar ook daar zijn oplossingen voor. Zo kan je bijvoorbeeld een kunsthaag of mat (zoals op de foto) aan de draad bevestigen. De draadafsluiting heeft een zeer lange levensduur en is budgetvriendelijk. 


VASTE PANELEN


Naast de draadafsluitingen wordt er ook vaak gekozen voor vaste panelen. Het is een handige en budget vriendelijke manier om je eigendom af te sluiten. Heb je liever iets steviger dan een draadsfluiting, dan kies je voor vaste panelen. Ook bij vaste panelen kan ervoor gekozen worden om een kunsthaag of dergelijke te bevestigen aan de panelen voor meer privacy.