LC Tuinen

Grimbergen, Meise, Zemst, Vilvoorde en omstreken

Plantvakken


ONDERHOUDSARME TUIN • SOORTEN BEPLANTING 


Om je tuin aan te kleden kan je kiezen voor verschillende plantvakken.  Je kan opteren voor strakke en moderne plantvakken of voor plantvakken in een natuurlijkere vorm. Ook de opvulling van de plantvakken kan volledig naar jouw wensen. 

ONDERHOUDSARME TUIN


Als je graag een onderhoudsarme tuin hebt, dan kan je je plantvakken hiernaar ontwerpen. Een gemengde bloemenborder is hier een voorbeeld van. Ook kan je ervoor kiezen om schors tussen de planten te leggen zodat onkruid minder kans maakt. Als laatste kan je ook voor een bodembedekker kiezen. Op de foto zie je een onderhoudsarme border. Er zijn verschillende planten gebruikt en de bodem is met schors bedekt.


BEPLANTING


Er is een ernorme verschijdenheid aan planten waarmee je je plantvak kan opvullen. Heb je er zelf geen idee van welke planten nu precies goed bij elkaar passen? Dan helpen wij je graag bij je keuze. Als je zelf een idee hebt, dan bekijken we het graag samen! Op de foto zie je een tuin waarbij de plantvakken een groot deel van de oppervlakte van de tuin innemen.